Marmaris Düştü! Serkan Yazıcı Bayrağı Dikti!

YAYINLAMA: | GÜNCELLEME:

Marmaris Düştü! Serkan Yazıcı Bayrağı Dikti!

Yıllardır Marmaris Belediye Başkanı Ali Acar’ın ve Marmarislilerin “Cumhuriyet’in Kalesiyiz” sloganını dile getirirken CHP’nin kalesinden bahsedildiğini anlamamıştık! DSP’ye geçer geçmez bu slogan yerle yeksan olmuşa benziyor. Ali Acar’a başkanlığı boyunca destek veren ve arkasında olduğu inkar edilmeyen, hatta gizli ortağı olduğu söylentisi ayyuka çıkan Marmaris Tv’nin web sitesinde anlam veremediğimiz bir görüntü gördük!

Aklımızla oynamayın!

CHP ve sol çizgisi net olan, hatta Halk Tv’ye Gökmen Ulu gibi Ak Parti muhalifi haberciler veren tv kanalının sitesinin tepesinde, iki yerde birden Ak Parti Marmaris Belediye Başkan adayı Serkan Yazıcı’nın reklamının olması akıllara çılgın sorular getiriyor!

DSP Marmaris’te Cumhur ittifakı ile ittifak mı yapıyor?

Ali Acar için sokakta  “Ben seçilmezsem CHP’yi de seçtirmem” söylentisi dolaşırken, kendisine en yakın tv kanalının en tepesinde bu reklamın çıkması söylentileri doğrular nitelikte. Durum böyleyken kararsız olan Marmarisli cumhuriyetçiler için karar vermeleri konusunda etkili bir gaf olarak düşünüyorum. Günlerdir seçime giren partilerin yaptıkları hatalar, gaflar ve yanlış meclis üyelerini konuşurken, Ali Acar kanadından böyle büyük bir hatanın yapılması güven problemi yaratacak ve oylarının düşüşe geçeceği kanaatindeyim. Marmaris’te bir çok yerel yayının AK Parti ve Serkan Yazıcı reklamı girmesi gayet doğal olmasına rağmen, Marmaris TV’nin en tepesine reklamı yerleştirmek iki net yorum yaptırtıyor bana.

  1. Ulubatlı Hasan gibi Serkan Yazıcı bayrağını Cumhuriyet’in Kalesi’ne dikmiştir! Bu nettir ve büyük bir hamledir. Karşılığında ne verilmiştir, stratejik mi, maddi mi, ne vaadler verilmiştir beni ilgilendirmez. Ama kalenin ana burcu olan Marmaris TV düşmüştür. Düşünsenize, bir önceki seçimde Doğan Tugay’ın sloganları ve ilanları Marmaris TV’de yayınlanabilir miydi? Serkan Yazıcı büyük başarıya imza atmıştır!
  2. Ali Acar’ın kızgınlığı devam etmektedir ve CHP’ye madem öyle işte böyle demiştir. Ancak kızgınlığı yüzünden ona inanan bir çok kişiyi hayal kırıklığına uğratacaktır. Kapılar arkasında yapılan pazarlık yoksa sonuçlarına katlanacaktır. Kapılar arkasında yapılan pazarlık varsa o da seçimden sonra ortaya çıkacaktır!

Not: Marmaris bu seçimde “Dallas” dizisine dönmüştür. Partilerin içinde ve arkasında dönen olaylara, zikredilen isimlere, makarna yerine dağıtılan televizyonlara, mobilyalara aklımız almıyor! Bu son olayı ise hayrete düşürecek cinsten olduğundan öne aldık. Sırasıyla hepsini yazacağız. Ancak herkes şunu iyi bilmelidir ki, “Her aday sorumlu olduğu kitleye hesabını verecek adımlar atmalıdır; Marmarislilerle ve Marmaris’in geleceğiyle ilgili akıl alacak hareketlerden kaçınılmalıdır. Açık açık her şey anlatılmalıdır; aksi taktirde tarih affetmez! Herşey olabilir ama Ali Acar’ın vizyonu birkaç ay içinde 180 derece dönemez, dönmemeliydi!