Mehmet Oktay'ın Üstü Çizildi!

YAYINLAMA: | GÜNCELLEME:

 Mehmet Oktay’ın üstü çizildi! Peki CHP  Marmaris Belediye Başkan adayı kim olacak?

En başından beri  Marmaris'te hep kadın belediye başkanı olmalı deyip durdum. Eğitimli, genç, modern bir kadın hele bir de anne ise haklı, hukuklu ve adaletli bir yönetim sergileyecektir. Erkekler gibi düşünmeyecek, yerini, yurdunu peşkeş çektirmeyecektir; yalana, dolana, talana izin vermeyecektir. Bu tariflere A'dan Z'ye uyan belediye başkan adayım vardı: Gizem Sayar Özcan. O da CHP  Muğla Milletvekili oldu.

***

Marmarisli ilk kadın belediye başkanı yerine Marmarisli ilk kadın  Muğla milletvekili olarak TBMM'de görev yapıyor şimdi. Böylesi de hayırlı olacaktır Marmaris için.
Ancak Gizem Özcan başkan olsaydı, Marmaris belediye başkanlarının “bak ben Osman Gürün ile ne güzel kavga ediyorum” şovuyla Marmarisliyi uyutmasına son verecekti.

Sokakta yürüyen hemen herkes Mehmet Oktay’a tepkili malum konulardan ama bugünkü yazının ana konusu o değil. Onlara canlı yayınlarımızda yer vereceğiz.

***

Neyse, yakın ilişkilerden aldığımız bilgilere göre Ankara’da Mehmet Oktay’ın yaptıkları her şey dosyalı ve biliniyor ve tabii ki gözden çıkarılmış. Marmaris’teki malum ihalelere ve liyakatsiz işe almalara milletvekillerinin de adı karışınca her yönüyle çürümeye başlamış Marmaris’e bir ayar bekleniyordu.

Marmaris Gazetesi seçimlere hazır

İçmeler referandumunda biz de kalemimizi gömdüğümüz yerden çıkardık, ulusal medyadan tanınmış isimleri de ekibimize kattık ve gerek gazetecilik gerekse televizyon haberciliğindeki ulusal tecrübelerimizle  Marmaris’te başlayan temiz eller operasyonuna İçmeler’den başladık! Canlı yayınlarla bazen yol göstereceğiz bazen hedef! Parayla susturulmuş medya ise kokteyllerden ve yemeklerden görüntü vermeye devam etsin biz  Marmaris’i korumaya, Marmarislinin sesi olmaya devam edeceğiz. (Reklamlardan sonra ana menüye geçelim)

Mehmet Oktay’ın isminin üstü çizildi, gizemli genç kadın aday kim?

Evet gizemli genç bir kadın aday var! Tam da benim tarife uygun ancak o aday tüm ısrarlara rağmen teklifi kabul etmedi ve etmeyeceği yazıyı hazırlarken netleşti. Bu durumda ibreler Mehmet Baysal’a döndü. Şu anda çevresindeki kitle ile seçimi kazanma potansiyeli en yüksek tek CHP adayı Mehmet Baysal gözüküyor. Sokak verileri, matematik ve  Muğla ile barışma, dolayısıyla  Marmaris’e çeki düzen gelmesi için konuşulan CHP adayı Mehmet Baysal.
Eksikleri var mı, tabii ki var. 
Mehmet Oktay’dan sonra o koltuğa kim otursa başarılı olacaktır. Ha unutmadan uzun yıllardır dirayetli çalışmaları ve mecliste Mehmet Oktay’a karşı verdiği demokrasi ve siyaset dersi ile benim CHP adayım Asım Geniş.

***

Ben Mehmet Oktay’dan sonra o koltuğa oturan herkes başarılı olacaktır dedim, eskisi gibi CHP’li  Marmaris, ceketini koysan kazanırsın demedim!
Neden mi?
CHP’li vekiller Tuncay Özkan ve Ali Öztunç’tan sonra Engin Özkoç’un Marmaris’e bıraktıkları izlerin bedelinin ağır olacağını unutmamak lazım. Bu seçimde CHP’yi Marmaris’te sürprizler bekliyor!

***

Bir sonraki yazımda “Marmaris’te seçimi hangi partiler, hangi adaylarla kazanabilir” konusuna yer vereceğim. Son dakikada bu yazıyı canlı yayına çevirebilirim. Sevgiyle kalın.