Marmaris’te 50 Kişi Yemekten Zehirlendi…

Marmaris'te ucuz ev yemeklerinden zehirlenen 50 kişi hastaneye kaldırıldı. Zehirlenenler arasında öğrenciler ve inşaat işçileri bulunuyor. Marmaris Kaymakamı soruşturma başlattı.

Marmaris’te 50 Kişi Yemekten Zehirlendi!!

Armutalan’da ucuz ev yemekleri yapan bir restoranda yemek yiyen, çoğunluğu öğrenci ve inşaat işçisi yaklaşık 50 kişi yemekten zehirlendi.

Marmaris’in Armutalan mahallesinde bulunan catering hizmetide vermekte olan ev yemekleri restoranı tarafından hazırlanan ve içerisinde tavuk, köfte, sütlaçtan oluşan yemekler Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Turizm Meslek Yüksekokulu öğrencilerine ve bir inşaat firmasında çalışan inşaat işçilerine gönderildi.

Bir süre sonra baş dönmesi, mide bulantısı ve kusma gibi şikâyetlerle 40 üniversite öğrencisi ve 10 inşaat işçisi Marmaris Devlet Hastanesi Acil Servis’ine geldi. Tedaviye alınan hastalara serum ve iğne tedavisi uygulandığı belirtildi.

Devlet hastanesi’nden yapılan açıklamada,zehirlenen kişilerin hayati tehlikesinin bulunmadığı belirtildi.

Tedavi sonrası taburcu olan öğrenci ve inşaat işçileri’nin yemek firmasından şikayetçi olmak üzere polis merkezine gittiği öğrenildi.

Marmaris Kaymakamı Ertuğ Şevket Aksoy olayın ardından hemen hastaneye giderek konu hakkında bilgi aldı ve ilgili firmaya soruşturma başlatıldığını söyledi. Firmanın daha önce de zehirlenme olayına karıştığı ve adını değiştirerek tekrar üretime geçtiği iddia edilmekte.

Marmaris’te Turizm Zirvesi hüsranı haberine buradan ulaşabilirsiniz

İLGİLİ HABERLER