Marmaris Gazetesi TURİZM Marmaris'te çadır kamplarına ilgi artıyor.

Marmaris'te çadır kamplarına ilgi artıyor.

Marmaris'te doğayla iç içe ve ekonomik bir konaklama seçeneği olarak tercih edilen çadır kamplarına ilgi giderek artıyor. Marmaris'in eşsiz doğal güzellikleriyle birleşen çadır kampı deneyimi, turistlerin ilgisini çekmeye devam ediyor.
Marmaris'te çadır kamplarına ilgi artıyor.

Marmaris'e 37 kilometre mesafedeki turistik Hisarönü Mahallesi'nde bulunan özel kamp alanları, çadır tatili yapmak isteyenlerle dolup taşıyor. Pandemi döneminde izole bir tatil arayışında olanlar tarafından tercih edilen çadır kampları, her türlü insani ihtiyacı karşılayacak şekilde donatılmış durumda.

Doğanın Kucağında Huzurlu Tatil İmkanı

Hisarönü Mahallesi'nde bulunan özel kamp alanları, eşsiz bitki örtüsü ve ormanlarla çevrili, önünde ise farklı tonlarda mavinin bulunduğu bir denize sahip. Bu özellikler çadır kampını tercih edenleri cezbediyor. Üniversite öğrencilerinden çocuklu ailelere kadar geniş bir kesim, doğayla iç içe bir tatil deneyimi yaşamak için bu kamp alanlarını tercih ediyor.

Çadır Kampının Keyifleri

Sakarya'dan gelen Erdinç Yılmaz, ailesi ve arkadaşlarıyla birlikte çadır kampında olmanın özgürlüğünü ve huzurunu yaşadığını belirtiyor. Yılmaz, "Doğayla iç içe olmak benim için çok değerli. Çocuklarım, ailem ve arkadaşlarımla burada olmak harika bir deneyim. Herkese çadır kampını tavsiye ederim" diyor.

Yoğun Talep Devam Ediyor

Hisarönü Mahallesi'ndeki özel kamp alanının işletmecisi Selma Evcan, özellikle bayram dönemlerinde büyük bir ilgiyle karşılaştıklarını ancak sonrasında bir boşluk yaşandığını belirtiyor. Ancak şu sıralar tekrar yoğunluğun arttığını vurgulayan Evcan, "Otel fiyatları, ekonomik durum ve ailelerin tatil planları çadır kampı tercihini etkiliyor. En çok çocuklu aileler tercih ediyor ve genellikle mangal keyfi yapmak istiyorlar. Biz de buna uygun olarak hizmet vermeye çalışıyoruz" diyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Marmaris’te Sahile İnen Domuzlar Köpeklere Saldırdı!

Marmaris’te Sahile İnen Domuzlar Köpeklere Saldırdı!