Marmaris Gazetesi TURİZM Marmaris’e Yeni Turizm Çeşidi

Marmaris’e Yeni Turizm Çeşidi

Marmaris Ticaret Odası, Marmaris'te "Arı Ürünleri, Apiterapi ve Apiturizm Semineri" düzenleyecek. Seminerde Doç. Dr. Oytun Erbaş ve Dr. Belma Suna konuşmacı.
Marmaris’e Yeni Turizm Çeşidi

Marmaris’e Yeni Turizm Çeşidi:  “Arı Turizmi – Apiturizm!”

Marmaris’te turizm çeşitliliğini artırmak ve Dünya’nın en kaliteli çam balı olarak gösterilen Marmaris Çam Balı’ndan yola çıkarak turizmde Apiterapi uygulamalarını inceleyebilmek amacıyla, Marmaris Ticaret Odası (MTO) tarafından 8 Kasım Cuma günü saat 14.00’te İçmeler Martı Hotel’de “Arı Ürünleri, Apiterapi ve Apiturizm Semineri” düzenleniyor.

Televizyonlardan Tanıdık Bir Sima Seminerde Konuşmacı

Marmaris Kaymakamlığı, Tarım ve Orman Bakanlığı destekleriyle düzenlenen seminerde, Apiterapi, sağlık, beslenme gibi konularda görüşler veren, TÜBİTAK Deneysel Tıp Uzmanı ve ARGE Laboratuvarı Kurucusu ünlü doktor Doç. Dr. Oytun Erbaş ve yine Apiterapi ve Apiturizm alanında akademik çalışmaları bulunan Gaziantep Üniversitesi Turizm ve Otelcilik Meslek Yüksekokulu Dr. Öğretim Üyesi Belma Suna birer konuşma yapacaklar. Özellikle Oytun Erbaş tv programlarında sık sık karşımıza çıkan ve ilginç açıklamalarıyla gündem yaratan bir bilim adamı olarak Marmaris’te keyifle izlenecek. Muğla Valisi Esengül Civelek, Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Gürün, Marmaris Kaymakamı Ertuğ Şevket Aksoy, Marmaris Belediye Başkanı Mehmet Oktay’ın da katılacağı seminerde arı ürünlerinin faydaları, kullanım alanları, Apiterapi’nin hangi hastalıklara iyi geldiği ve dünyada nasıl uygulandığı tartışılacak. Apiturizm’in nasıl alternatif turizm olarak değerlendirildiği örnekleriyle anlatılarak Marmaris turizmine nasıl katkı sağlayacağı konusunda bilgilendirmeler yapılacak.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Selimiye Yıkılıyor!

Selimiye Yıkılıyor!