Marmaris Gazetesi POLİTİKA Mehmet Oktay Göreve Başladı

Mehmet Oktay Göreve Başladı

Marmaris Belediye Başkanı Mehmet Oktay göreve resmen başladı. Mazbatasını alan Oktay, vatandaşlar ve partililer tarafından alkışlarla karşılandı.
Mehmet Oktay Göreve Başladı

Mehmet Oktay Göreve Başladı 

 

Marmaris Belediye Başkanı olarak seçilen Mehmet Oktay sabah saatlerine İlçe Seçim Kurulu Başkanlığına giderek mazbatasını aldı ve Marmaris Belediyesindeki görevine resmen başladı. Marmaris Belediyesi girişinde çok sayıda partili tarafından alkışlar eşliğinde karşılanan Mehmet Oktay “Görüş ayrılıklarımız olabilir ama her konuyu en iyi şekilde değerlendirip hizmet edeceğiz” dedi
31 Mart Pazar günü gerçekleşen Mahalli idareler seçimları sonrasında 24 bin 464 oy alarak Marmaris Belediye Başkanı seçilen CHP’li Mehmet Oktay, sabah saatlerinde İlçe Seçim Kurulu’na giderek İlçe Seçim Kurulu Başkanı Hakim Canan Kececi’den mazbatasını alarak görevine resmen başladı. Marmaris Belediyesinin yeni belediye başkanını Marmaris Belediye Meclis üyeleri, Marmaris Belediyesi çalışanları, partililer ve vatandaşlar Belediye binası girişinde çiçeklerle karşıladılar.
Alkışlar eşliğinde Marmaris Belediyesine giriş yapan Mehmet Oktay kendisini karşılayan belediye çalışanları ile tokalaşarak Başkanlık makamına geçti.
Çok sayıda partili ve vatandaşı  yoğun ilgi gösterdiği Mehmet Oktay Marmaris Belediye Başkanlığı kapılarının hepsinin açılmasını istedi. Marmaris Belediye Başkanlığı koltuğuna oturduktan sonra ilk açıklamasını yapan Oktay, “Elbette görüş ayrılıkları, tartışmalar olabilir ama  Hiç kimseyle, hiçbir kurumla kavgaya girmeden, Ancak konuları sadece o konunun özelinde bırakıp, genele hiçbir şekilde yaymadan hizmet etmek için bugün bu koltuğa oturduk.  Artık göreve başlamış bulunuyoruz. Tüm kampanyamız boyunca üzerinde ısrarla durduğumuz husus şuydu, biz iyi olanı daha iyi yapmaya, hataları ve eksikleri düzeltmeye geliyoruz dedik. Bu anlamda önümüzdeki beş yıl içerisinde Marmaris Belediyesi’nde hiç kimsenin ayrıştırma, ötekileştirme ve kutuplaştırma lüksü olmayacaktır. Bu konuda belediye başkanı olarak hepinizin huzurunda söz veriyorum. Her zaman Marmaris yaşayanı için en iyi, en sağlıklı ve en güzel hizmetleri sunmak için bu görevde bulunacağız.Kimse korku ve endişe taşımadan belediyemize gelmelerini istiyoruz. Başta sayın Ali Acar olmak üzere,  meclis üyelerine, önceki dönemlerde hizmet etmiş başkanlara, Marmaris için bir çivi çakmış herkese teşekkür ederim. Millet İttifakı’nın diğer partisi İyi Partili arkadaşlarıma katkıları için teşekkür ediyorum. Belediye personelimize şunu söylüyorum, en ufak derdi olmasın. Kİmsenin, aşıyla ekmeğiyle oynamayız . Tek istediğim, daha motive ve konsantre olarak iş yapmak. Netice itibarıyla hepimiz halkımıza hizmet edeceğiz.” dedi.

Mehmet Oktay açıklamasının ardından Belediye Başkanlığı odasında bulunan ve kendisini tebrik etmek için gelen partililer ve vatandaşlarla tek tek tokalaşarak tebrikleri kabul etti. Bazı vatandaşlar ile kendisi ile fotoğraf çektirdi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Çiko Levent’in Cenazesi Sabah 07:55’de Dalaman’a İniyor!

Çiko Levent’in Cenazesi Sabah 07:55’de Dalaman’a İniyor!