Marmaris Gazetesi POLİTİKA CHP dışından aday olma ihtimalinin ilk sinyali geldi! Ali Acar…

CHP dışından aday olma ihtimalinin ilk sinyali geldi! Ali Acar…

Marmaris Belediye Başkanı Ali Acar, her şartta aday olduğunu açıkladı. Başkanlıkta15 yıllık tecrübesinin önemini vurguladı.
CHP dışından aday olma ihtimalinin ilk sinyali geldi! Ali Acar…

Marmaris Belediye Başkanı Ali Acar, partisinden aday

gösterilmese dahi her şartta Marmaris Belediye Başkanlığı için

aday olduğunu açıkladı.

Marmaris Belediye Başkanı Ali Acar Eşref Girginç parkında yaptığı halk toplantısında Partisinden aday gösterileceği konusunda hiç bir endişesinin olmadığını, hatta bu güne kadar aday adayı olarak adı geçerken artık kendisinin aday olarak gösterilemek zorunda olduğunu açıkladı. Acar “Ben her koşulda Marmaris Belediye Başkanlığı için adayım” dedi.

2019 yerel seçimleri için geri sayım başlarken Marmaris Belediye Başkanlığı için kimlerin aday olacağı merakla bekleniyor. Marmaris Belediye Başkanlığı görevini 3 dönem ve 15 yıldır yürüten Ali Acar da Partisinin henüz açıklama yapmamasına rağmen Belediye Başkanlığına aday olduğunu açıkladı.

Marmariste Eşref Girginç Parkında vatandaşlar ile buluşan Ali Acar  küçük bir mitinge dönüşen toplantıda yaptığı açıklamada “ Hiç aklımızda yokken 15 yıldır bana gösterdiğiniz güven ile başkanlık görevimizi sizlerin yüzünü karartmadan devam ettiriyorum. Bunun manevi hazzı ve şerefi dünya verseler değişilmez. Aklımızda belediye başkanlığı yokken anlımıza yazılmış ve sizlerin destekleri ile 2004 yılından bu yana anlımızın akı ile yürütmekteyiz. Hepinizin bildiği gibi her yıl milyonlarca kişiyi misafir eden Marmaris’te her kesin özgüvenini ve sevgisini aldık. Marmaris çağdaş ve örnek bir Avrupa kenti.  Bunu bize destek veren tüm Marmaris halkı ile beraber gerçekleştirdik.”

“Değişik bir seçim sürecindeyiz”

“Geçmişte olduğu gibi bu dönemde aday belirleme süreci devam ediyor. Değişik bir yerel seçim süreci yaşıyoruz. İttifaklar oluştu. Aday belirleme herkesin bildiği gibi uzamaya devam ediyor. Ama bu çok daha önce açıklanmalı ve adayların çalışmaya başlaması gerekli. Bizim avantajımız şu biz 15 yıldır görevdeyiz ve halkımıza hizmet ediyoruz. 2014 yılında olduğu gibi Ali Acar’ın aday adaylığı aleyhinde kampanya yürütenler var. Belediye Başkanlığı koltuğu benim babamın tapulu malı değil. Bu kadar başarıya imza atmış olan birini kent yaşayanları olan herkes biliyor. Biz çok bedel ödedik. Ama Marmaris’e olan aşkımız size olan aşkımız hizmete olan aşkımız bizim pes etmemiz yerine bize daha çok istek veriyor. 15 yıl görev yapan birisi olarak bazı konularda bizimde fikrimizin alınması gerektiğini düşünüyorum. Biz ne yaptıysak Marmaris halkının menfaatleri için yaptık. 2014 yılında olduğu gibi gösterilen kıskançlıklar sonrasında yapılan karalama kampanyalarında rağmen biz yeniden aday gösterildik. Şu anda da ne yazık ki bazı yönetim kadrosundaki kişiler aynı karalama kampanyaları yürütüyor”.

“Herkes çalışmak için bekliyor”

“Bizim kendimizi anlatacak ve projelerimizi anlatacak zamana ihtiyacımız yok. Yaptıklarımız zaten ortada. Herkesin sabrının taştığını biliyoruz. Herkes çalışmak için sabırsızlanıyor. Marmaris’te yeniden Ali Acarla yola devam etmenin gerektiğini parti yetkilerimiz genel merkeze bildirdi. Biz bu açıklamanın dün ki Parti Meclisinde açıklanmasını bekliyorduk. Ama açıklama olmadı. Buda bazı partililerimizi rahatız ve huzursuz etti. Dün biz sokağa çıkalım halkla buluşalım diye planlarımızı yaptık.  Fakat hala Parti Meclisinde Bodrum, Marmaris Belediye Başkan adayları açıklanmadı.  Ali Acarın verilmeyecek hesabı yok.  Ali Acar CHP adayı olarak 2004 yılında görevlendirildi. Ben Solcu ve dürüst bir belediye başkanı olarak görevimizi bu güne kadar getirdik. 4. Dönem aday oldum demeye utanıyorum. Ama önümüzdeki tehlikeleri görüyorum ve Marmaris’in geriye gitmesine müsaade edemem. Aday olacak kim olursa olsun onları küçümsemek için söylemiyorum ama bu iş her baba yiğittin harcı değil”

“Ali Acar Başkan Adayıdır”

“Memleketime ve sizlere sahip çıkma duygusunu bir kenara bırakamam. İnatçılığım vardır ama gaza gelecek kadar da aptal değilim. Birilerinin ekmeğine yağ sürecek değilim. Aday açıklanana kadar partimdeyim. Ali Acar bu güne kadar Aday adayıydı. Ama bugünden sonra onurlu bir belediye başkanı ve Ali Acar şartlar ne olursa olsun Marmaris Belediye Başkan adayıdır. Partimize gönülden desteğimiz var. Bizim partimizle en ufak bir sıkıntımız yok. Herkese sonsuza kadar saygımız var. Doğru bir karar vereceklerinden de endişemiz yok. Ali Acar aday olarak gösterilecek ve gösterilmek zorundadır. Biz artık yollarda ve halkımızla buluşmaya başladık. Bu çalışmalarımız 31 Mart tarihine kadar devam edecek. Bu iş gönül işi, pazarlıkla olmaz. Dünyayı verseler kimse onurundan ödün vermez. Bizim dostlarımız sadakatin ve vefanın ne olduğunu bilir. Biz kimseye rant derdi içinde olmadık. Kim ne derse desin ispat etsin. Partim beni aday göstermese dahi her koşulda Belediye Başkanlığı için adayım. Ya partimden ya başka partiden 2019 yerel seçimlerinde Marmaris Belediye Başkanlığına adaylığımı koyacağım ve hizmet etmeye devam edeceğim”

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
65 Yaş Üzeri Yabancı Turistler Kısıtlamalardan Muaf

65 Yaş Üzeri Yabancı Turistler Kısıtlamalardan Muaf