Marmaris Gazetesi POLİTİKA Anketten civciv çıktı!

Anketten civciv çıktı!

Marmaris Life Dergisi anket sonuçlarıi: Oyların sayısı 12 bin civarında. Sonuçlar, Mehmet OKTAY: 18.856 oy, Serkan YAZICI: 18.058 oy, M.Ali ACAR: 3.196 oy.
Anketten civciv çıktı!

Anketten civciv çıktı! 

 

Bizim için eğlenceli bir anket oldu tabi, bundandır başlıktaki kinayemiz. Taraf olmayınca, elle anket sonuçlarını yükseltmeyince, siyasi partiler de vizyonları gereği olaya el koydu! Çekirdek çitleterek partiler arası “fake” yarışını keyifle izledik. Bazı çocuk akıllı hacker bozuntularıyla da zaman zaman dalgamızı geçmedik değil hani! Marmaris dışından yeni gelmiş olabilirsiniz ama sadece yayına girdikten 45 gün sonra, on yada taş çatlasın 20 özgün konuyla yaklaşık 110 bin hit almayı başarmış bir sitenin alt yapısını yapan ekiple uğraşmaktasınız. Sizin iş diye sabaha kadar anket başında hit atmanızı biz komedi filmi gibi izleriz. Bu 110 bin hitin en az 30 bini de sizin sayenizde oldu!(ellerinize sağlık) Yani anketin birincisi, ankete 55 bin hit alan Marmaris Life Dergisi oldu.

Şimdi gelelim güven meselesine; Marmarisliler bizi aday olanlardan daha iyi tanır! Anketten bir yada iki münferit eleştiri dışında hiçbir tepki toplamadık! 55 binde bir yada iki; ki bir tanesi rakamı okuyamamış. Peki şimdi yaptıklarınız yapacaklarınızın garantisi desek ne olur? Özellikle seçim için dışardan gelen meslektaşlarıma sesleniyorum, Marmaris’i, Marmarisli’yi tanımadan işe başladınız. Klasik seçim stratejileri Marmaris’e işlemez; tam seçimi kazandım dersin 15 bin kişi ara sokaklardan dalga dalga miting alanına gelir. Tam bitirdik bu işi dersin kalelerini yıkarlar adamın. Burası başka bir memleket, şifrelerini Marmarisli’nin dibiyim diyen bile bilmez. Gelin medya, strateji, reyting, anket, seçim propagandası konusunda bizle uğraşmayın. Objektif olmaya, doğru olmaya, Atatürk’ün izinden gitmeye yemin ettik tekrar bu işe başlarken. Dolayısıyla işin dürüstlük kısmını, saygı kısmını başa koyalım. Bize keyifli, eğlenceli, insanları sinir ettirmeyecek yazılar yazdırın.

Biz seçim gazetesi değiliz, sevgililer gününü de planlamamıştık ama 40 bin ziyaretçi sevgililer gününde ne yapması gerektiğini sitemizi takip ederek organize etti. Eh seçimleri de bi zahmet objektif olarak bizden izlerler diyebiliriz. Hedefimiz 45 günde 200 bin ziyaret. Kabaca hesaplarsak 5 anket daha yapacağız, sosyal medya çocuklarınızın desteğiyle rahat bir 300 bini buluruz. Ancak bu sefer biraz yoracağız o çocukları, yandaş değiliz ama biz de insanlarla nemalanacağız seçimden! Dolayısıyla sitemizin üyesini de arttırarak bu işten karlı çıkacak bir sistemle oylamaya devam edeceğiz. Sizlerden tek isteğimiz, sonuç ne olursa olsun fake oyları bir şekilde ayıklayıp aklımızın alacağı noktaya indirebilecek zeka ve teknik alt yapıya sahip olduğumuzu anlamanız! Algı operasyonunuzu algılayamadığınız konulara yapmak için vakit harcamazsanız, hala göremediğiniz hatalarınızı bir an önce düzeltme yoluna gidebilirsiniz. Şunun şurasında seçime .. gün kaldı. Eh sayfayı ezberlediniz, Seçim 2019 sayfamızdaki sayaca bakarak kaç gün kaldığını görebilirsiniz. Kısa bir seçim anketi yorumu olacaktı ama malum google minimum 475 kelime çok seviyor ya! … Evet hala çok eğleniyoruz.. Hadi sizi işin dram tarafına taşılayım….

Ankete yoğun ilgi!

Marmaris Life’ın anket bölümünde sorduğumuz “Marmaris Belediye Başkanı sizce kim olmalıdır” sorusundan itibaren, diğer konular ve haberlerle beraber 15 Şubat – 20 Şubat arasında 75.127 kişi web sitemizi ziyaret etmiş, 55.989 kişi ankete katılmış, güvenliği geçen 38.843 oy geçerli olmuş!

Bükreş’e yerleşen 1000 Marmarislinin vefası!

Bu oyların sadece 15.394 tanesi Marmaris’ten! Sevgili Bükreşliler ve Amerikalılar da anketimize yoğun ilgi göstermiş, 1000’er oyla katılmışlar! Bükreşli Marmarisliler yerleştikleri köyden ankete katılarak görevlerini yerine getirdiler! Ha bir de 15 bin oy Marmaris’ten, 10 bin oy İzmir’den!…

Kısacası yaklaşık 39 bin oyun 12 bin kadarı temiz! Buna göre, aşağıdaki tablodaki rakamları siz değiştirin ve yorumlayın. Bu rakamlar Marmaris Life Dergisi üzerinden algı operasyonu yapmaya çalışanların rakamları. Ne dergiye ne de Marmaris’e zarar verdirtmeyiz! Masum, hoş görülebilir diye düşünsek de bir yörenin halkının geleceğiyle oynanmasını hoş karşılamamamız gerekir. Anket konusunda kısa bir yorum mu istiyorsunuz? Peki!

Oylar, 5700 – 3650 – 2350… Kim, hangi parti sorusuna ise bir sonraki Marmaris anketlerinde hep beraber cevap bulacağız. Eğlenceli anketimizin temizlenmemiş sonuçları ise şöyle:

Mehmet OKTAY: 18.856 oy

Serkan YAZICI: 18.058 oy

M.Ali ACAR : 3.196 oy

Sonuçta dergimize büyük bir katkı sağlanmış oldu. Örgütlerini anket için iyi kullananlar sayesinde Marmaris dışından yüzlerce insan dergimizi tanımış oldu, binlerce sahte tıklamayla sitemiz de google’da yükseldi. Teşekkür ederiz. Aynı şekilde örgütünüzle Muğla adayınıza da sahip çıkmanızı dergimiz adına rica ederiz! Nitekim Muğla için oylama başladı. Ayrıca oylama zamanı ofisimizde bizle çekirdek çitletirken ekolayzır gibi inip çıkan fake oyları izleyebilirsiniz. Şaka şaka, artık üye falan olup aktivasyon maktivasyon yapıp oy kullanacaksınız. Böylece kalan sağlar bizimdir tekniğiyle dergimiz güçlenecek. Biz çok eğlendik, Marmaris dışından gelen danışmanlar, ekipler geri gidince biz bize kalacağız, daha çok eğleneceğiz!

Son kez söyleyeyim, iyi dinleyin;

Marmaris’e, Marmarisli’ye zarar verecek tüm davranışların karşısında olduk, karşısındayız, karşısında olacağız. Ya Marmaris’e katkı sağlayın, ya işinize bakın, ya da eleştirilere katlanın! Bu ülkenin saygıya, dürüstlüğe, sevgiye ihtiyacı var. İşe saygıdan başlayalım mı?

Marmaris Life, ”Marmaris’i Yaşatan Dergi”.

​​​​Murat Ersan  – 20 Şubat 2019

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Efsane başkan, İsmet Karadinç’le yaptığımız son röportaj

Efsane başkan, İsmet Karadinç’le yaptığımız son röportaj