Marmaris Gazetesi HABER Marmaris - İçmeler Arasındaki Yol Tek Şeride düştü!

Marmaris - İçmeler Arasındaki Yol Tek Şeride düştü!

Marmaris - İçmeler yolu, Bozburun Yarımadası su hattı çalışmaları nedeniyle bir hafta boyunca tek şeritten hizmet verecek.
Marmaris - İçmeler Arasındaki Yol Tek Şeride düştü!

Marmaris - İçmeler Yolu Bir Hafta Kapalı!

Marmaris ve İçmeler Mahallesi arasındaki karayolu tek şeride düşüyor.

Marmaris - İçmeler yolu tek şeride düşüyor.. Marmaris'i İçmeler'e bağlayan karayolu bir hafta süre ile tek şerit üzerinden hizmet verecek.

Marmaris'i içmeler Mahallesine bağlayan yolun bir bölümü Bozburun Yarımadası için gerçekleştirilecek olan su hattı çalışmaları dolayısıyla kapatılıyor. Marmaris ve İçmeler'i birbirine bağlayan yol bir hafta boyunca tek şerit üzerinden hizmet verecek. 

Muğla'nın Marmaris ilçesinde bulunan İçmeler yolu bir hafta süre ile tek şerit üzerinden açık olacak. İçmeler yolunun bir bölümü, Bozburun Yarımadası su hattı için yapılacak olan çalışmalar dolayısıyla trafiğe kapatılarak, İçmeler ve Marmaris arasında karayolu ile ulaşım tek şerit üzerinden gerçekleşecek.

En yoğun sıcaklıkların yaşandığı günlere ve aynı zamanda turizm sezonunun en hareketli olduğu tarihlere denk gelen çalışmalar dolayısıyla yolun tek şerite düşmesi, bölgede yaşayan veya İçmeler ve Marmaris arasında çalışan vatandaşların yanı sıra turistleri de zorlayacak gibi görünüyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Denize Lağım Boşaltan Otele 1 Milyon 161 Bin TL Ceza!

Denize Lağım Boşaltan Otele 1 Milyon 161 Bin TL Ceza!