Marmaris Gazetesi HABER Selimiye Yıkılıyor!

Selimiye Yıkılıyor!

Selimiye'de kaçak yapılar yıkılıyor! Kaçak olduğu belirlenen 550 yapıdan yıkım kararı çıktı. Üç katlı iki villa yıkıldı, ancak sahipleri olayı izlemedi.
Selimiye Yıkılıyor!

Selimiye Yıkılıyor!

Söğüt ve Bozburun’da yıkımı durdurma kararı çıkması üzerine “kaçak yapılar yıkılmayacak mı?” endişesine Selimiye ‘den cevap geldi: İki evin yıkımı başladı! Haber yayına hazırlanırken yıkım devam ediyordu.

Üç Katlı İki Villa Yıkıldı!

Yapılan tespitlerde kaçak olduğu belirlenen 550 yapıya yıkım kararı çıkan Marmaris’te yıkımlar Selimiye’den başladı. Selimiye’de Yıkım kararı çıkan iki villa için sabah saatlerinde Selimiye’ye intikal eden  ekiplerin başladıkları yıkım halen sürmekte. Selimiye’ye gelen Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü ve Marmaris Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, kaçak yapılan üç katlı iki villayı yıkmaya başladı. Kaçak yapıların sahibi yıkım esnasında villaların başına gelmedi.
Hatırlanacağı gibi geçtiğimiz günlerde Söğüt ve Bozburun mahallelerinde bazı vatandaşların evlerini boşaltmaması, bazılarının da son anda Yürütmeyi Durdurma Kararı alması üzerine yıkımlar ertelenmişti.
Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nın verdiği rakamlara göre, Muğla genelinde 2 bin 800 imara aykırı bina bulunuyor ve bunların 550’si Marmaris sınırları içinde. Yıkımların önümüzdeki günlerde de devam edeceği öğrenildi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Çeşmesiz tarihi “Marmaris Çeşme Meydanı” çeşmesine kavuşuyor!

Çeşmesiz tarihi “Marmaris Çeşme Meydanı” çeşmesine kavuşuyor!