Marmaris Gazetesi HABER MARFOD’dan 2. Online Yarışma

MARFOD’dan 2. Online Yarışma

MARFOD'un Marmaris 2. Online Fotoğraf Yarışması "Makro Ve Kelebek" sona erdi. Akın Acar'ın jüri olduğu yarışmada dereceye giren isimler açıklandı.
MARFOD’dan 2. Online Yarışma

MARFOD’un Marmaris 2. Online Fotoğraf Yarışması “Makro Ve Kelebek”Sonuçlandı

Koronavirüs salgını dolaysıyla askıya aldığı faaliyetlerini, internet üzerinden sürdüren, Marmaris Fotoğraf Dostları Derneği (MARFOD) tarafından düzenlenen  ikinci online fotoğraf yarışması tamamlandı. Fotoğraf meraklıları tarafından ilgiyle karşılanan ve takip edilen yarışmaya katılım oldukça fazla oldu. Fotoğraf sanatçısı Akın Acar’ın jüriliğini üstlendiği “Makro” ve” Kelebek” olmak üzere iki ayrı kategoride gerçekleşen Marmaris fotoğraf yarışması kapsamında dereceye giren isimler açıklandı.

MARFOD Yönetim Kurulu Başkanı Koray Ürkmez’in imzasını taşıyan açıklamada şu ifadeler kullanıldı:

“Değerli Üyelerimiz ve Fotoğraf Dostlarımız,  Marfod Facebook sayfamızda “EVDE KAL”  çağrısıyla başlattığımız haftanın fotoğrafı etkinliğinde, konusunda uzman fotoğraf dostlarımız ve hocalarımız online olarak konuk olmaya devam ediyor. Bu haftanın  temasını “MAKRO VE KELEBEK”  olarak belirledik . Öncelikle Fotoğraf paylaşan tüm fotoğraf dostlarına teşekkür ediyoruz.

‘Makro’da Dereceye Girenler

Makro fotoğrafçılığının değerli ismi Akın ACAR,  gelen fotoğrafları Makro ve Kelebek olarak ayrı ayrı değerlendirmiş ve fotoğraflar içinden “MAKRO” kategorisinde 1.  Mustafa Karadağ ile eşdeğer başarı sağlayan Enver Gülmez , İlkay Strabel-ÖZDEN, Koray ÜRKMEZ, Nihat Özalp   ve Wiltrud Kip seçilmiştir.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Zabıta Baskı Yapınca Üzerine Benzin Döken Adam Hayatını Kaybetti

Zabıta Baskı Yapınca Üzerine Benzin Döken Adam Hayatını Kaybetti