Marmaris Gazetesi HABER Belediye De, Mühür De Ortada Yok! İnşaata Devam!

Belediye De, Mühür De Ortada Yok! İnşaata Devam!

Marmaris'te Kızılbük mevkiinde mühürlenen inşaatta, baret takan işçileri ele verdi. Çed raporu iptal edilmesine rağmen çalışmalar devam ediyor.
Belediye De, Mühür De Ortada Yok! İnşaata Devam!

Belediye Hangi İnşaatı Denetliyor?

 Marmaris’te İçmeler Mahallesi Kızılbük mevkiinde 8 Ağustos günü mühürlenerek durdurulan ve yapılan açıklamalarda, her gün kontrol edildiği söylenen inşaatta çalışmaların devam ettiği görüntülendi.

Baretler Ele Verdi!

Kızılbük mevkiinde bulunan o inşaat Çed raporu gerekli değildir kararının iptali sonrası mühürlenmişti. Ancak teknelerin inşaatta dikkatini çeken hareketlilik görüntülenerek, çalışmaların devam ettiğini belgeledi. Görüntülerde, şantiye alanı içerisinde ve yapımı durdurulmuş bina katlarında çok sayıda işçinin olduğu görüldü ve baret takmaları durumu ele verdi.

Akıllara inşaat hala devam ediyor mu sorularının getirmemek imkansız? Belediye’nin çed gerekli değildir raporunun iptalinin ardından mühürlendiği bu inşaatta, neden hala onlarca işçi var? Her gün kontrol edilerek inşaatın  herhangi bir şekilde devam etmediğini açıklayan belediye doğru inşşatı kontrol ettiğinden emin mi ?

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Popeyes® Marmaris’te!

Popeyes® Marmaris’te!