Marmaris Gazetesi HABER Serkan Yazıcı’ya Eşi Gül Yazıcı’dan Destek

Serkan Yazıcı’ya Eşi Gül Yazıcı’dan Destek

Marmaris Belediye Başkanı Serkan Yazıcı'nın eşi Gül Yazıcı, seçim çalışmalarında destek oluyor. Çift, Sabancı Lisesi'ndeki kermesten el emeği ürünler aldı.
Serkan Yazıcı’ya Eşi Gül Yazıcı’dan Destek

Gül Yazıcı’dan Eşine Destek

AK Parti Marmaris Belediye Başkanı Serkan Yazıcı seçim çalışmalarına devam ediyor. Bu süreçte Serkan Yazıcı'nın eşi Gül Yazıcı da kendisine çok destek oluyor. Seçim gezileri sırasında sık sık yanında yer alarak, sıkı çalışma gerektiren bu zorlu yarışta eşinden desteğini esirgemiyor.

Geçtiğimiz günlerde Marmaris Sabancı Anadolu Lisesi bahçesinde eğitime destek amacıyla, el emeği ürünlerin yer aldığı bir kermes düzenlendi. Kermeste el emeği göz nuru ürünler Marmarislilerle buluştu. Bu anlamlı ve çok güzel bir amaca hizmet eden Kermesi Serkan Yazıcı da eşi ile birlikte ziyaret etti. Cumhur İttifakı AK Parti Marmaris Belediye Başkan Adayı Serkan Yazıcı, lise bahçesinde düzenlenen kermesi eşi Gül Yazıcı ile birlikte ziyaret etti. Cumhur İttifakı AK Parti Marmaris Belediye Başkan Adayı Serkan Yazıcı, eşi ile birlikte el emeği ürünlere hayran kaldıklarını belirtti. Tüm standları gezerek tek tek ilgilenen Serkan Yazıcı ve eşi Gül Yazıcı kermeste yer alan okul aile birliği üyelerine ve kermese el emeği ürünleri ile katılım sağlayan stand sahiplerine hayırlı kazançlar dileğinde bulundu. Eşi ile birlikte kermesten alışveriş yapan Serkan Yazıcı, daha sonra seçim çalışmalarına ve ziyaretlerine devam etmek üzere Marmaris'e bağlı Orhaniye köyüne doğru hareket etti.

Serkan Yazıcı Kimdir

1970 Doğumlu olan Serkan Yazıcı, üniversite eğitimini Turizm ve Otelcilik bölümünde tamamladı. İş hayatına Yazıcı Grup'ta başlayan Serkan Yazıcı uzun yıllardır Marmaris'te Yaşıyor. Marmaris'te bulunan Grand Yazıcı Club Turban ve Grand Yazıcı Club Marmaris Palace otellerinde tturizme hizmet vermeye devam ediyor.

İş adamı kimliğinin yanı sıra Ralli sporuna gönül veren Serkan Yazıcı 4 kez Türkiye ralli şampiyonu oldu. Uluslararası Otomobil Federasyonu FIA Takımlar Kupasında FIA Teams Cup üçüncülüğü elde etti. Pek çok kez uluslararası yarışlarda Türkiye'yi temsil etti.

2015 yılında Türkiye Otomobil Sporları Federasyonu (TOSFED) başkanı oldu. Uluslararası Otomobil Federasyonu (FIA) Karting Avrupa Başkanlığını yürüttü. Dünya Ralli Şampiyonasını Marmaris Türkiye'ye getirdi.

 Aynı zamanda Güney Ege Turistik Otelciler Ve İşletmeciler Birliği (GETOB) yönetim kurulu üyesi olan Serkan Yazıcı evli ve bir çocuk babasıdır.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Marmaris Belediye Meclis Adayı Listeleri Belli Oldu

Marmaris Belediye Meclis Adayı Listeleri Belli Oldu