Marmaris Gazetesi HABER Marmaris’ten İzmir Büyükşehir’e transfer

Marmaris’ten İzmir Büyükşehir’e transfer

Marmaris Belediyesi'nin eski Özel Kalem Müdürü Sedat Kirt, Kültür ve Sanat Dairesi Başkanı oldu. Marmaris kültür sanat çalışmalarının gelişeceği belirtiliyor.
Marmaris’ten İzmir Büyükşehir’e transfer

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Cemil Tugay, Kültür ve Sanat Dairesi Başkanlığına Sedat Kirt'i atadı. Marmaris Belediyesi'nde Ali Acar'ın belediye başkanlığı döneminde kültür-sanat, turizm, dış ilişkiler sorumlusu olarak 15 yıl boyunca görev yapan Sedat Kirt, İzmir Büyükşehir  Belediyesi Kültür ve Sanat Dairesi Başkanı olarak görevlendirildi.

Sedat Kirt kimdir?

Çukurova Üniversitesi Turizm ve Gazi Üniversitesi Eğitim Fakültesi İngilizce Öğretmenliği bölümlerinden mezun olan Sedat Kirt, Ankara'da Arena Dergisi, Ulusal Basın Ajansı, BRT televizyonu gibi basın-yayın kuruluşlarında gazetecilik yaptı. 2003 yılında Tolga Yarbay ile evlendikten sonra Marmaris'e yerleşen Sedat Kirt, NTV ve Hürriyet Daily News için haberler yapmaya devam etti. Bir süre turizm sektöründe yöneticilik yaptıktan sonra yaklaşık 15 yıl Marmaris Belediyesi’nde özel kalem müdürlüğü ve başkan yardımcılığı da dahil olmak üzere çeşitli görevlerde bulundu.
Bu süreçte ulusal ve uluslararası çok sayıda kültür-sanat organizasyonunu planlayan ve gerçekleştiren ekipleri yönetti. Çin, Rusya, Ukrayna, Almanya, İsviçre, Hollanda başta olmak üzere çeşitli ülkelerde kültür ve turizm içerikli çok sayıda etkinlik hazırladı, bölge tanıtımı yaptı, çok sayıda programa katıldı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *