Marmaris Gazetesi Kültür & Sanat 5.İdil Biret Müzik Festivali Sanatseverlere Unutulmaz Anlar Yaşattı!

5.İdil Biret Müzik Festivali Sanatseverlere Unutulmaz Anlar Yaşattı!

Muğla Büyükşehir Belediyesi'nin düzenlediği 5. İdil Biret Müzik Festivali, Fethiye ve Marmaris'te unutulmaz anlar yaşattı.
5.İdil Biret Müzik Festivali Sanatseverlere Unutulmaz Anlar Yaşattı!

İdil Biret Müzik Festivali Sanatseverlere Unutulmaz Deneyimler Sundu

Muğla Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen beşinci İdil Biret Müzik Festivali, sanatseverlerin ilgi odağı oldu. Fethiye ve Marmaris'te gerçekleşen konserler, unutulmaz anlar yaşattı.

Sanatseverler Büyük İlgi Gösterdi

Muğla Büyükşehir Belediyesi'nin organize ettiği 5. İdil Biret Müzik Festivali, Münif Akalın şefliğinde beş başarılı müzisyeni Fethiye ve Marmaris'te buluşturdu. 19 Temmuz'da Telmessos Açıkhava Tiyatrosu'nda gerçekleşen ilk konser, sanatseverler tarafından büyük beğeni topladı.

İki Konserlik Unutulmaz Bir Deneyim

Festival kapsamında düzenlenen ikinci konserde piyanistler Emre Nurbeyler ve Özgür Deniz Akalın, Muğla Büyükşehir Belediyesi Senfoni Orkestrası eşliğinde müzik ziyafeti sundular. Konserlerde, M. Glinka’nın Ruslan ve Ludmila uvertürü, L.V. Beethoven’ın piyano konçertosu NR.2, S.Prokofyev’in piyano konçertosu NR.5 gibi eserler seslendirildi.

Sanat ve Müzik Dolu Geceler

İdil Biret Müzik Festivali'nin kapanış konseri, piyanist Emre Nurbeyler ve piyanist Özgür Deniz Akalın'ın performanslarıyla izleyicilere unutulmaz anlar yaşattı. Festival, Fethiye ve Marmaris'i tercih eden müzikseverlerin büyük ilgisiyle karşılandı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Marmaris-Fethiye deniz otobüsü seferleri başladı

Marmaris-Fethiye deniz otobüsü seferleri başladı