Yağmur ve Fırtınaya Rağmen Çalıştırıldı, Göçük Altında kaldı!

Marmaris'te yoğun yağış sonucu meydana gelen göçükte Telekom personeli yaralandı. Kurtarma sırasında ihmal iddiaları gündeme geldi.

Marmaris Tarihindeki İlk Göçük İhmal Mi Kaza mı?

Bugün öğle saatlerinde Marmaris’in Turunç mahallesinde Marmaris tarihinde ilk defa görülen bir olay yaşandı. Turunç Glorya Sitesi önünde Türk Telekom’un altyapı çalışması sırasında yoğun yağıştan kaynaklı toprak kayması meydana geldi.

Valilik Uyardı Ama Telekom Çalıştırdı!

Kurtarma sırasında da yoğun yağışın görüldüğü Turunç’ta ve Muğla’da valilik dün yoğun yağış uyarısında bulundu. Yoğun yağış aldırış etmeden yapılan çalışmada, toprak kayması sonucunda Türk Telekom personeli Kahraman ÖZKAN göçük altında kaldı. Kaza üzerine itfaiye kurtarma ekibi olay yerine giderek müdahalede bulundu. Kahraman ÖZKAN uzun uğraşlar sonucu bulunduğu yerden yaralı olarak kurtarılıp gelen sağlık ekiplerine teslim edildi.

Kurtarma Sırasında Yine İhmal Var

Kurtarma sırasında yaralı Telekom görevlisinin yüzü ve gözünün şiş olduğu görüldüğü halde hiç bir kurtarma görevlisi tarafından boyunluk takılmadığı, sıkıştığı yerden çıkarıldıktan sonra ise sedyeye yatırılmadığı, yürütülerek çıkarıldığı görüldü. eğer boynunda ve bacaklarında kırık olma durumu olsaydı Kahraman Özkan’ın  sakat kalma veya hayatını kaybetme durumu kaçınılmazdı.

Durumu Ağır!

Göçük altında kaldıktan sonra Marmaris Devlet Hastanesi’ne kaldırılan talihsiz işçinin durumun ağır olduğu, başından aldığı darbelerin buna neden olduğu belirtildi. Durumu ağırlaşan işçinin Marmaris Devlet Hastanesi’nden Muğla Sıtkı Koçman Eğitim ve araştırma Hastanesi’ne kaldırıldığı belirtildi.

Soru İşaretleri Çoğaldı!

Valiliğin uyarmasına rağmen neden bu hava şartlarında çalışma yapıldığı, yarı beline kadar gömülü olmasına rağmen Kahraman ÖZKAN’ın kafasına nasıl darbe aldığının gizlenmesi kafalarda merak uyandıran diğer sorular. Çalışmanın fırtınadan dolayı bir arızanın giderilmesi olmadığı, yeni hat döşemesi olduğu belirtildi. Olay ile ilgili tahkikat başlatıldı.

İLGİLİ HABERLER