SUAT ESİN RAKİPSİZ DEVAM EDİYOR

Türkiye Seyehat Acentaları Birliği (TURSAB) Marmaris Yönetim Kurulu başkanlık seçimi Dün Armutalan Kültür Merkezinde gerçekleştirildi.

SUAT ESİN RAKİPSİZ DEVAM EDİYOR

Türkiye Seyehat Acentaları Birliği (TURSAB)  Marmaris Yönetim Kurulu başkanlık seçimi Dün Armutalan Kültür Merkezinde gerçekleştirildi.

Suat Esin'in Armutalan Kültür Merkezi'nde 3. kez Başkan Adayı olduğu seçimde karşısında rakip olmayışı, üyelerin ona duyduğu güvenin ve desteklerinin bir göstergesidir. 185 üyenin bulunduğu seçimde Suat Esin'in listesine verilen 92 oy, üyelerin kendisine duyduğu güveni ve beklentilerini yansıtmaktadır. Suat Esin, alınan oyların tamamını alarak tekrar seçilmesiyle, yaptığı çalışmaların takdir edildiğini ve üyelerin memnuniyetini kazandığını kanıtlamış oldu. Bundan sonraki süreçte de üyelerin beklentilerine cevap vererek, Marmaris turizminin gelişimine katkı sağlamaya devam edeceği düşünülmektedir.

Esin, Seçim Sonrasında Açıklamalarda Bulundu!

“Bu benim açımdan bir seçim değildir, ben bunu seçim olarak görmüyorum. Bu bir hizmet yarışıdır. Seçimin galibi ve mağlubu olmaz. Tüm üye arkadaşlarımız bizim için aynı seviyededir. Hizmetlerimizi bugüne kadar nasıl yaptıysak, bundan sonra da aynen devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

Suat Esin Kimdir?

1964 Muğla İli Dalaman İlçesi doğumlu.1977 anne babanın öğretmen olmasından dolayı Marmaris’e taşındı. İlkokulu Dalaman’da okuyan Suat Esin, ortaokul ve lise öğrenimini anne ve babasının işi gereği yerleştikleri Marmaris’te tamamladı.. Liseyi bitirdikten sonra 9 Eylül üniversitesi İktisadi Ticari İlimler Akademisi Muğla İşletmecilik Yüksek Okulu'ndan 4 yıllık eğitim sonunda mezun oldu. Turizm sektöründe çalışmaya ilk olarak 1980 yılında Otel Lidya’da Bellboy olarak başladı. Daha sonraki yıllarda farklı seyahat acentalarında turist rehberi olarak turizme hizmet verdi. 1992 yılında ise kendisine ait İNSU Turizm Ve Seyahat Acentasını kurdu.1996 ve 1997 yıllarında Marmaris TÜRSAB BYK yönetim kurulu üyeliği, 2004-2014 yılları arasında ise 2 dönem Muğla il Genel Meclis üyeliği ve 2. dönem Turizm Komisyonu Başkanlığı yapmıştır. 2016 yılında yapılan TÜRSAB seçimlerinde tekrar yönetim kurulu üyesi olmuş ve 1 dönem başkan yardımcısı olarak görev yapmıştır. Daha sonra yapılan seçimlerinde  Marmaris TÜRSAB Yönetim Kurulu Başkanlığa aday olmuş ve 2019 da yapılan seçimlerde tekrar BTK başkanlığına aday olmuş ve rakibine karşı yüzde 80 oranla seçimi kazanmıştır. Suat Esin evli ve iki kız çocuğu babasıdır.

İLGİLİ HABERLER