Seçim anketinde 2. raund

Marmaris Belediye Başkan Adayları için yapılan ankette CHP adayı Mehmet Oktay birinci çıkarken, AK Parti adayı Serkan Yazıcı ve DSP adayı Ali Acar da oy aldı.

Seçim anketinde 2. raund 

Marmarislife.net internet sitesi olarak yerel seçimlerin gündemini tutmaya devam ediyoruz. 16-20 Şubat tarihleri arasında Marmaris Belediye Başkanlığına adaylığını koyan AK Parti Marmaris Belediye Başkanı Adayı Serkan Yazıcı, CHP Marmaris Belediye Başkan Adayı Mehmet Oktay ve DSP Marmaris Belediye Başkan Adayı Ali Acar arasında düzenlenen ilk anketimiz sonrasında seçimlere 29 gün kala Marmaris Belediye Başkan Adayları için ikinci anketimizi seçmenlerin oyuna sunuyoruz.

Marmarislife.net sitemizde bulunan anket sayfamızda halen devam etmekte olan “Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Olarak Kimi Görmek İstiyorsunuz”  anketimiz devam ederken, “Marmaris Belediye Başkanı Olarak Kimi Görmek İstiyorsunuz” başlıklı anketimizi ikinci sefer vatandaşların oyları için  bu gece itibarı ile oylamaya açıldı.

“Marmaris Belediye Başkanı Olarak Kimi Görmek İstiyorsunuz” başlıklı  ankete katılmak isteyen tüm seçmenler  adaylarını desteklemek için Marmarislife.net sitemizde bulunan anket sayfamızdan oylarını kullanabilecekler. 2 Hafta süresince yayında olacak olan olan anketimiz 15 Mart Cuma gecesi saat 12 de sona erecek.

Ankete katılmak isteyenler marmarislife.net/anket linkimizeden sayfaya ulaşabilirler 

“Marmaris Belediye Başkanı Olarak Kimi Görmek İstiyorsunuz” başlıklı sorusu ile düzenlediğimiz ilk anketimizi 16 -20 Şubat tarihleri arasından düzenlemiştik.  Anketimize ülkenin çeşitli yerlerinden de ilgi gösterilirken toplamda 40 bin 110  oy kullanılmıştı. İlk anketimizde CHP Marmaris Belediye Başkan adayı Mehmet Oktay 47% oy alarak anketten birinci çıkarken, AK Parti Marmaris Belediye Başkan Adayı Serkan Yazıcı 45% oy, DSP Marmaris Belediye Başkan Adayı olan Ali Acar ise % 8 oy almıştı.


İLGİLİ HABERLER