Marmaris’te Virüsten Dolayı İlk Can Kaybı

Başkan Mehmet Oktay, Marmaris'te koronavirüs sebebiyle ilk can kaybının yaşandığını doğruladı. Tedbirli olunması ve işbirliği yapılması gerektiğini vurguladı.

Başkan Mehmet Oktay, Çok Konuşulan İddiayı Doğruladı

Günlerdir sosyal medya hesaplarında, Marmaris ve çevresinde koronavirüs vakalarının arttığı, hatta bir kişinin yaşamını yitirdiğini iddia eden paylaşımlar dolaşıyordu.

Marmaris Koronavirüs Sebebiyle İlk Can Kaybını Yaşadı

Marmaris Belediye Başkanı Mehmet Oktay, bugün gerçekleşen Belediye Meclis toplantısında, gündem maddelerinin görüşülmesine geçmeden önce yaptığı açıklamada, ilçedeki vaka sayılarında artış olduğunu ve bu sebeple ilk can kaybının yaşandığını belirterek, “Maalesef ki geçtiğimiz günlerde bir hemşehrimizi kaybettik” dedi.

Tedbirli Olalım Daha Büyük Sorunlar Yaşamayalım

Marmaris Belediyesi’nin sosyal medya hesabından canlı yayınlanan konuşmasında herkesi tedbirlere uymaya ve duyarlı davranmaya çağıran Başkan Oktay şunları söyledi: “Gerekli önlemeleri almazsak Nisan Mayıs’a geri döneriz.  Ticari ekonomik kaygıları anlayabiliyoruz ama önlem almazsak ileride  çok daha büyük sorunlar yaşayabiliriz.

El Birliğiyle Başarırız

Belediye olarak, uyarı çalışmalarımızı arttırdık. Kentin bir çok noktasında sürekli halkımızı uyaracağız. El birliğiyle yapacağımız çalışmayla başarıya ulaşabiliriz. Her birimize önemli görev düşüyor.. Ve Marmaris yaşayanlarının bu görevi yerine getireceğine tereddüdüm yok.”

Marmaris Life

İLGİLİ HABERLER