Bu Sefer Abarttılar! TIR’la Marmaris’in Merkezine İndirdiler!

Marmaris'te mülteci taşıyan TIR'ın nasıl kontrol noktasından geçtiği merak konusu. 68 mülteci ve şoför yakalandı, soruşturma devam ediyor

BU TIR ÇETİBELİ JANDARMA KONTROL NOKTASINDAN NASIL GEÇTİ?

Blueport AVM trafik ışıklarından Armutalan’a giderken eski Kenan Evren İlköğretim Okulu’nun bir arka sokağı olan ve Sinem Otel arkasında yer alan park alanına Cumartesi gecesi 23:50 sularında 150’ye yakın Afganistanlı mülteci tırın arkasından indirildi. Tespit edilir edilmez  Marmaris ilçe emniyet müdürlüğüne bağlı ekipler tarafından Tır Şoförü ve 68’i düzensiz göçmenin hepsi anında yakalandı. Tır Şoförü Marmaris Cumhuriyet Başsavcılığı talimatı ile gözaltına alındı, 68 düzensiz göçmen emniyetteki işlemlerinin ardından il göç idaresine sevk edildi.

Marmaris’in göbeğine, yeni adı Marmaris Ortaokulu eski adı Kenan Evren İlköğretim Okulunun bulunduğu İsmet Kamil Öner caddesi, 189 sokağa bu sefer abartarak TIR ile mülteci indirdiler.

Şuana kadar 68’i yakalanan mültecilerin, Çetibeli jandarma kontrol merkezinden nasıl geçtiğini  Marmaris Life olarak soruyoruz? İlgililerden net ve açık bir cevap gelene kadar sormaya devam edeceğiz. Başka bir yerden mi geldiler, paraşütle mi indiler, yelkenliyle getirip TIR’a mı bindirdiler. Mantık dışı cevapları kabul etmeyerek bu insanlık dramından rant sağlayanların ortaya çıkarılması, açığın nerede olduğunu bizler gibi tüm Marmarisliler de merak ediyor! BEKLİYORUZ!

İLGİLİ HABERLER