Aksaz Deniz Üssü’ne Yeni Komutan

Aksaz Deniz Üssü'nde komutan Tuğamiral Semih Ozangüç, görevini Albay İbrahim Kurtuluş'a devretti. Ozangüç, yeni görevine Yalova'da başlayacak.

Aksaz’da Komutan Değişti

Marmaris Aksaz Deniz Üs Komutanı Tuğamiral Semih Ozangüç, görevini Dz. Kur. Albay İbrahim Kurtuluş’a devretti.

Veda Ve Tanışma Ziyaretleri

Yalova Özel Eğitim Merkezi Komutanlığı’na atanan Semih Ozangüç ile Aksaz’ın yeni Komutanı İbrahim Kurtuluş, bir dizi ‘veda ve tanışma’ ziyaretinde bulundu.

Ziyaret duraklarından biri de Marmaris Belediye Başkanı Mehmet Oktay’ın makamı oldu. Belediye tarafından yayınlanan basın bültenine göre, Başkan Mehmet Oktay, kendilerini ağırlamaktan memnuniyet duyduğunu belirttiği iki komutana hitaben  “Yeni görevlerinizde başarılar diliyor; hizmetleri için Marmaris halkı adına teşekkür ediyorum” dedi. Tuğamiral Semih Ozangüç, “Bizim için vatanın her karış toprağında görev yapmak büyük bir gururdur. Marmaris’te görev yapmak da bizim için çok kıymetliydi. Şimdi aynı gururu Yalova’da yaşayacağım” diye konuştu. Aksaz Deniz Üs Komutanlığı’na atanan Dz. Kur. Albay İbrahim Kurtuluş Sevinç de vatan için en iyi hizmeti vermeye devam edeceklerini söyledi.

Ozangüç, Aksaz’da 2 Yıl Görev Yaptı

Önümüzdeki günlerde Yalova’daki yeni görevine başlayacak olan Tuğamiral Semih Ozangüç, Ağustos 2018’de Aksaz Deniz Üs Komutanı olarak atanmıştı.

Marmaris Life

Fotoğraf: Marmaris Belediyesi

İLGİLİ HABERLER