Marmaris Gazetesi Tourism 1 Million 161 Thousand TL Fine for the Hotel That Discharged Sewage into the Sea!

1 Million 161 Thousand TL Fine for the Hotel That Discharged Sewage into the Sea!

Çevre Bakanlığı, bir otele foseptik çukurun taşması ve atık suların denize deşarj edilmesi nedeniyle 1 milyon 161 bin TL para cezası kesti.
1 Million 161 Thousand TL Fine for the Hotel That Discharged Sewage into the Sea!


denize lağım karıştırmanın cezası 1 milyon 161 bin TL

Didim'de bir otelin taşan foseptik çukurundaki lağım suları ve atıklar denize boşaltıldı!

Aydın'a bağlı Didim ilçesinde bulunan turistik bir otelin foseptik çukurunun taşması neticesinde lağım ve atık suların denize karıştığı tespit edildi. İhmali gerçekleştiren işletmeye 1 milyon 161 bin Türk Lirası ceza kesildi.

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, Aydın'a bağlı Didim İlçesinde bulunan ve turizm faaliyeti gösteren bir otele ait foseptik çukurun taşmasıyla atık suların denize karıştığının tespit edildiğini ve işletmeye 1 milyon 161 bin TL para cezası kesildiğini duyurdu.
Bakanlık, sosyal medyada bir mesaj yayınlayarak, olayı kamuoyuna duyurdu. Bakanlığa ait sosyal medya X hesabından yapılan paylaşımda, Aydın Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü denetim ekiplerinin, gerekli çalışmaları yapması neticesinde Aydın'a bağlı Didim ilçesinde bulunan turistik bir otele ait olan foseptik çukurunun taşması ile birlikte atık suların denize deşarj edildiğinin tespit edildiği belirtildi


Para Cezasının Yanı Sıra Suç Duyurusu

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından yapılan bu paylaşımda ayrıca, yapılan denetimler sonucunda tespit edilen deşarj hattı  iptal edilerek işletmeye 1 milyon 161 bin TL para cezası kesildiği ve İşletme yetkilileri hakkında Cumhuriyet Başsavcılığına suç duyurusunda bulunulması için girişimler başlatıldığı ifade edildi.

Comments
* There are no comments for this content, be the first to comment, let's discuss *
Master Actor and Director Genco Erkal Says Goodbye to Life!

Master Actor and Director Genco Erkal Says Goodbye to Life!