Marmaris Gazetesi Public Balan Dağı Cinayeti mi? Kayıp mı?

Balan Dağı Cinayeti mi? Kayıp mı?

İsa Çifçi'nin kaybolmasıyla ilgili yürütülen arama çalışmaları devam ediyor. Kardeşi, cinayet şüphesiyle suç duyurusunda bulundu
Balan Dağı Cinayeti mi? Kayıp mı?

Balan Dağı Cinayeti Mi? Kayıp Mı?

6 gün önce kaybolan İsa Çifçi’yi bulmak için AFAD koordinesinde SAR, MAG-AME SAR, AKUT, NAK, Avcılar Derneği ve Jandarma Komando, Jandarma Arama Kurtarma Timi, JASAT, Marmaris Orman İşletme, Marmaris Milli Parklar Müdürlüğü ekipleri, 2 iz takip köpeği, 1 kadavra köpeği ve 1 arama kurtarma köpeği yer alıyor.
Ancak çalışmalardan henüz bir sonuç alınamadı. Kayıp İsa Çifçi’nin kardeşi Ali Çifçi ise kardeşinin cinayete kurban gittiğini düşünerek Marmaris Adliyesi’nde suç duyurusunda bulundu.

İhbarın ardından, Marmaris Cumhuriyet Başsavcılığı talimatı ile Jandarma ekipleri 65 yaşındaki İsa Çifçi’nin şüpheli kaybı ile ilgili geniş çaplı soruşturma başlattı.

Jandarma bugün, İsa Çifçi ile birlikte çıntar toplamaya çıkan, iki kişiyi soruşturma kapsamında ifadesini almak üzere gözaltına aldı. İfadesini veren bir şüpheli serbest bırakılırken, diğerinin ifade verme işlemi devam ediyor.

https://www.facebook.com/watch/?ref=embed_video&v=1585505062299604

https://www.facebook.com/watch/?ref=embed_video&v=280899278315578

Comments
* There are no comments for this content, be the first to comment, let's discuss *
Pigs Itched Badly This Time!

Pigs Itched Badly This Time!