Marmaris Gazetesi News Marmaris’in ilk tiyatrosundan çocuk oyunu: “Kayıp Kahramanlar”

Marmaris’in ilk tiyatrosundan çocuk oyunu: “Kayıp Kahramanlar”

Marmaris'teki ilk tiyatro MASKOT, "Kayıp Kahramanlar" adlı çocuk oyununu sahneleyecek. Oyun, dijital dünyaya karşı kitap okumanın önemini vurguluyor.
Marmaris’in ilk tiyatrosundan çocuk oyunu: “Kayıp Kahramanlar”

Marmaris’in ilk tiyatrosundan çocuk oyunu: “Kayıp Kahramanlar” 

2002 yılında kurulan Marmaris’in ilk tiyatrosu, MASKOT – Marmaris Komedi Tiyatrosu  “KAYIP KAHRAMANLAR” adlı çocuk oyunuyla perdelerini açıyor.

23 Nisan Ulusal Egemenlik  ve Çocuk Bayramı haftası etkinliği olarak 28 Nisan 2019 Pazar günü saat 13:00 ve 15:00 da iki seans olarak sahnelenecek oyunun yazarı ve yönetmeni Mine Ersan. Burcu Kavunoğlu Pütgül, Ömer Şencan, Murat Ersan, Gizem Kırtay, Tolga Denizli, Mine ersan ve Alp Pütgül’ün rola aldığı bu eğlenceli ve keyifli oyunda, dijital dünyaya kendini kaptıran çocuklarımızın kitaplara da sahip çıkması gerektiği anlatılmakta. Işık ve müzik Devrim İlyün, Sahne Amiri Murat Türkler, Halkla İlişkiler Ebru Koca ve Deniz İlyün, Genel Koordinatör Necdet Emre.

“KAYIP KAHRAMANLAR” bir sonraki gösterilerini tiyatro oyunu izlememiş çocuklara oyun izletme amacıyla köylerde sahneleyecek.

“Tiyatro İzlemeyen Çocuk Kalmayacak!”

Derneğimiz Heredot Tarih Araştırmaları ve Kültür Derneği’nin altında hizmet veren MASKOT, Marmaris Belediyesi’nin de desteğiyle üstlendiği misyonu daha da geliştirerek Marmaris’te ve köylerinde tiyatro izlemeyen çocuk bırakmayacak, gerekirse Muğla ve Ege’yi dolaşacağız ve tüm bu misyonu oyunlarımızdan elde edeceğimiz gelirle kendimiz yapacağız, ücretsiz yapacağız; belediyeye yük olmadan ama onların sahne, teknik ve manevi destekleriyle ” diyen oyunun yazarı ve yönetmeni Mine Ersan sözlerine “Marmaris Belediyesi, Akut ve Hayvanları Koruma derneği ile birlikte bu gösterileri şenlik haline getirmeyi planlıyoruz, Marmaris’e gönüllü hizmet veren tüm Sivil toplum Kuruluşları yararına oyunlar oynayacağız ve köylerdeki etkinlikleri beraber organize edeceğiz” diyerek devam etti.

Comments
* There are no comments for this content, be the first to comment, let's discuss *
Gözyaşlarımızla Islanan Topraklarda Umutlar Tekrar Yeşeriyor!

Gözyaşlarımızla Islanan Topraklarda Umutlar Tekrar Yeşeriyor!