Marmaris Gazetesi Culture & Art MASKOT – Marmaris Komedi Tiyatrosu 19 yaşında!

MASKOT – Marmaris Komedi Tiyatrosu 19 yaşında!

Marmaris Komedi Tiyatrosu MASKOT, 19 yaşınd.. 2002'de kurulan tiyatro, atölye çalışmaları düzenliyor yetenekli sanatçıların yetişmesine katkı sağlıyor.
MASKOT – Marmaris Komedi Tiyatrosu 19 yaşında!

MARMARİS’İN TİYATROSU MASKOT 19. YAŞINI KUTLUYOR!

MASKOT – Marmaris Komedi Tiyatrosu, 2 Şubat 2002 tarihinde Marmaris’in ilk tiyatrosu olarak kuruldu. MASKOT bu yıl büyük bir sevinç ve gururla 19. yaşını kutluyor. Bir grup tiyatro oyuncusunun tiyatro sevgisiyle kurulan MASKOT, çocukların ve gençlerin ilgisiyle yaşamaya devam ediyor. Marmaris’te tiyatro sevgisini yaymak ve yeni yeteneklerin önünü açmak için çalışmalarına devam eden MASKOT Komedi Tiyatrosu, Marmarisliler için zaman zaman atölye çalışmaları yaparak, tiyatro yarışmaları ve şenlikler düzenleyerek uzun yıllardır Marmarislilere hizmet vermeye devam ediyor.

MASKOT Marmaris Komedi Tiyatrosu

MASKOT, ilk tiyatro şenliğini ve yarışmasını düzenleyerek bunları gelenek haline getirdi. Yurt içinde ve yurt dışında birçok tiyatroya oyuncu kazandıran MASKOT, sinema filmleri, televizyon dizileri, radyo programları ve buna benzer pek çok alanda yetenekli sanatçıların doğmasına da ön ayak oldu. MASKOT ekibi, Star TV, TRT Okul, İz TV, Planet Mutfak ve TV8 gibi kanallarda haber programı, belgesel, sağlık programı, arkeoloji ve yemek programlarının da yapım ve yönetimine imza attı. Ayrıca ilk kurulduğu yıllarda Marmaris Kanal 48 TV’de yayınlanan “Güldüreşesiceler” adlı komedi programını ekranlara getirdi.

Yer sıkıntısı nedeniyle zaman zaman çalışmalarına ara vermek zorunda kalan MASKOT, 2018 yılı sonlarından itibaren çalışmalarına tekrar hız verdi. Bu süreçte komedi oyunları, kendi yazdıkları ve oynadıkları kabareler, çocuk tiyatro oyunları ve tiyatro atölye çalışmaları ile 2019 yılına hızlı bir giriş yaptı. Bu yıl Heredot Kültür ve Sanat Derneği altında toplanan ekip, çalışmalarına burada devam etti. MASKOT Ekibi özellikle kendi yazdıkları tiyatro oyunları ve kabare tarzından vazgeçmeyeceklerini ifade ediyor.

MASKOT’un 19 yıllık serüveni, Marmaris’te özveri ve tiyatro aşkı ile çalışan ekip sayesinde tiyatro sevgisini yaymak ve sanatçı yetiştirmek adına büyük bir başarı hikayesi olarak öne çıkıyor. Bu süreçte birçok yetenekli sanatçının doğmasına vesile olan MASKOT, Marmaris’in kültürel hayatına önemli katkılarda bulundu ve bulunmaya devam ediyor. MASKOT’un gelecekte de aynı misyonla çalışmalarına devam etmesi, Marmaris’in sanat ve kültür hayatını zenginleştirmeye devam edecektir.

Bilgi almak için: https://www.facebook.com/MarmarisKomediTiyatrosu/

İrtibat No: 08503464805 – 05442484848

Comments
* There are no comments for this content, be the first to comment, let's discuss *
Muğla Valisi Değişti!

Muğla Valisi Değişti!