Marmaris Gazetesi News SUAT ESİN RAKİPSİZ DEVAM EDİYOR

SUAT ESİN RAKİPSİZ DEVAM EDİYOR

Türkiye Seyehat Acentaları Birliği (TURSAB) Marmaris Yönetim Kurulu başkanlık seçimi Dün Armutalan Kültür Merkezinde gerçekleştirildi.
SUAT ESİN RAKİPSİZ DEVAM EDİYOR

SUAT ESİN RAKİPSİZ DEVAM EDİYOR

Türkiye Seyehat Acentaları Birliği (TURSAB)  Marmaris Yönetim Kurulu başkanlık seçimi Dün Armutalan Kültür Merkezinde gerçekleştirildi.

05 Ekim 2022 günü  Marmaris Armutalan Kültür Merkezinde gerçekleştirilen seçimde 3’üncü kez Başkan Adayı olan Suat Esin’den başka aday çıkmadı. 185 üye ile tek liste ile girilen seçimde Suat Esin’in listesi 92 oy alarak yeniden seçildi. Suat Esin kullanılan oyların tamamını alarak tekrar güven tazeledi.

Esin, Seçim Sonrasında Açıklamalarda Bulundu!

“Bu benim açımdan bir seçim değildir, ben bunu seçim olarak görmüyorum. Bu bir hizmet yarışıdır. Seçimin galibi ve mağlubu olmaz. Tüm üye arkadaşlarımız bizim için aynı seviyededir. Hizmetlerimizi bugüne kadar nasıl yaptıysak, bundan sonra da aynen devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

Suat Esin Kimdir?

1964 Muğla İli Dalaman İlçesi doğumlu.1977 anne babanın öğretmen olmasından dolayı Marmaris’e taşındı. İlkokulu Dalaman’da, Ortaokulu ve liseyi Marmaris’te bitirdi. Daha sonra 9 Eylül üniversitesi İktisadi Ticari İlimler Akademisi Muğla İşletmecilik Yüksek Okulundan 4 yıllık eğitim sonunda mezun oldu. Turizme 1980 yılında Otel Lidya’da Bellboy olarak başladı. Daha sonra değişik seyahat acentaların da rehberlik yaptı. 1992 yılında kendisine ait İNSU Turizm Seyahat Acentasını kurdu.1996-97 yıllarında Marmaris TÜRSAB BYK yönetim kurulu üyeliği, 2004-2014 yılları arasında 2 dönem Muğla il Genel Meclis üyeliği, 2. dönem Turizm Komisyonu Başkanlığı yapmıştır.2016 yılında yapılan TÜRSAB seçimlerinde tekrar yönetim kurulu üyesi olmuş ve 1 dönem başkan yardımcısı olarak görev yapmıştır. Daha sonra yapılan seçimlerinde  Marmaris TÜRSAB Yönetim Kurulu Başkanlığa aday olmuş ve 2019 da yapılan seçimlerde tekrar BTK başkanlığına aday olmuş ve rakibine karşı yüzde 80 oranla seçimi kazanmıştır. Suat Esin evli ve iki kız çocuğu babasıdır.

/ 1
Comments
* There are no comments for this content, be the first to comment, let's discuss *
Mutlu Ayhan Rengini Belli Etti!

Mutlu Ayhan Rengini Belli Etti!