Marmaris Gazetesi News Marmaris İlçe Emniyet Müdürü Kimdir

Marmaris İlçe Emniyet Müdürü Kimdir

Marmaris'te İlçe Emniyet Müdürü değişti. Namık Söylemez, İlçe Emniyet Müdürü olarak atandı. Söylemez, bölge halkı tarafından tanınıyor ve olumlu karşılandı
Marmaris İlçe Emniyet Müdürü Kimdir

İşte Marmaris İlçe Emniyet Müdürü

Marmaris’in yeni ilçe emniyet müdürü Namık Söylemez oldu. Muğla il emniyet müdürü tarafından 11 ilçenin daha emniyet müdürünün değiştirildiği bildirildi. Daha önce de Marmaris’te İlçe Emniyet Müdür Yardımcısı olan İsmail Toygun Datça’ya atanmıştı. Bugün de sürpriz bir haberle Marmaris çalkalandı. Muğla İl Asayiş Şube Müdürlüğüne atanan Metin Ercan’ın yerine Marmaris İlçe Emniyet Müdürü olarak Namık Söylemez’in atandığı bildirildi.

Marmaris’ten Tanıdık Bir İsim

2011 yılında Marmaris İlçe Emniyet Müdür Yardımcılığı görevinde bulunan Namık Söylemez, Dalaman  Emniyet Müdürü olarak görev yapmaktayken Marmaris İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne yapılan ataması onaylandı. 2011 yılında Marmaris’te görev yapması nedeniyle bölge halkı tarafından tanınan Namık Söylemez’in atama haberi Marmarisliler tarafından çok olumlu karşılandı. Marmaris Life olarak henüz yeni emniyet müdürümüz hakkında resmi açıklamalar ve kişisel bilgilere ulaşamasak da yaptığımız araştırmalar neticesinde ilk izlenim olarak “Disiplinli ama insani yönleriyle sivil halkın kalbini feth etmiş” açıklaması yapabiliriz.

Yeni emniyet müdürümüz hakkında bilgilere ulaştıkça ” Marmaris İlçe Emniyet Müdürü Kim? ” sorularınıza cevap bulacağız ve sizlerle paylaşmaya devam edeceğiz; bu vesile ile Marmaris’in yeni İlçe Emniyet Müdürü Sayın Namık Söylemez’e görevinde başarılar dileriz.

Comments
* There are no comments for this content, be the first to comment, let's discuss *
Marmaris’e Yeni Turizm Çeşidi

Marmaris’e Yeni Turizm Çeşidi