Marmaris Gazetesi News Gürkan Kavunoğlu Son Yolculuğuna Uğurlandı

Gürkan Kavunoğlu Son Yolculuğuna Uğurlandı

Gürkan Kavunoğlu Son Yolculuğuna Uğurlandı

Gürkan Kavunoğlu Toprağa Verildi

CHP İlçe Kadın Kolları’nın eski üyelerinden Işın Kavunoğlu’nun eşi, Grand Yazıcı Club Turban Oteli’nin Muhasebe Bölümü Müdür Yardımcısı Görey Kavunoğlu ile Marmaris Life Dergisi editörü ve Marmaris Komedi Tiyatrosu oyuncularından değerli arkadaşımız Burcu Kavunoğlu’nun babaları emekli diş hekimi Gürkan Kavunoğlu dün öğlen saatlerinde vefat etmişti.

Gürkan Kavunoğlu, bugün öğle namazına müteakip Yeşil Camii’nde kılınan cenaze namazının ardından Merkez Mezarlığı’nda defnedildi.  Merhumu son yolculuğuna, yakınlarının yanısıra CHP İlçe Başkanı Zekican Balcı’nın da aralarında bulunduğu kalabalık topluluk uğurladı.

28 Yıldır Marmaris’te Yaşıyordu

Marmaris’in tanınmış diş hekimlerinden ve sevilen simalarından biri olan Gürkan Kavunoğlu, uzun zamandır KOAH rahatsızlığı yüzünden tedavi görüyordu. 17 gündür tedavisi hastanede devam eden 1944 doğumlu Kavunoğlu, yapılan tüm müdahaleye rağmen hayata tutunamadı. İstanbul Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi mezunlarında olan Gürkan Kavunoğlu 1992 yılında İstanbul’dan Marmaris’e yerleşmişti. Gürkan Kavunoğlu ayrıca Marmaris’in tanınmış simalarından Necdet Emre ve Erem Emre’nin eniştesiydi. Mühendis Mehmet Aykan Kavunoğlu’nun da kardeşiydi..

Marmaris Life ailesi olarak ekibimizin önemli bir parçası olan Burcu Kavunoğlu’nun acısını yürekten paylaşırken merhuma Allah’tan rahmet, yakınları ve sevenlerine başsağlığı diliyoruz..

Marmaris Life

/ 8
/ 8
/ 8
/ 8
/ 8
/ 8
/ 8
/ 8
Comments
* There are no comments for this content, be the first to comment, let's discuss *
Sokağa Çıkma Kısıtlamasında Tatilcilere Muafiyet Tanındı

Sokağa Çıkma Kısıtlamasında Tatilcilere Muafiyet Tanındı