Marmaris’te Motosiklet Hırsızı Kameralara Böyle Yakalandı!

Marmaris'te motosiklet hırsızı, çaldığı motoru ve kamera kayıt cihazını çöpe attığını itiraf etti. Polisler, malzemeleri bulup sahibine teslim etti.

Marmaris’te Motosiklet Hırsızı Kameralara Böyle Yakalandı!

Marmaris’te Motosiklet hırsızı kameralara yakalandı. Marmaris’te bulunan bir motosiklet mağazasından motor çaldığı belirlenen şahıs Marmaris Asayiş Büro Amirliği ekipleri tarafından yakalanarak tutuklandı.

Olay dün sabah 05.00 ‘te Tepe Mahallesinde bulunan bir motosiklet mağazasının, İşyeri kapısının açık olduğunu gören esnaflar tarafından tespit edildi. İşletme sahibi, komşu esnafların çağrısı üzerine geldiği işyerinin soyulduğunu fark ederek hemen 112 acil hattından ihbarda bulundu. Marmaris asayiş ekipleri olay ilgili soruşturma başlatarak alarma geçti.

‘Kamera Kayıt Cihazını Çöp Konteynırına Attım’

Civardaki güvenlik kameralarını izleyen Marmaris İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro ekipleri, güvenlik kameralarından şüphelinin motor ile ön kapıdan çıkışı görüntülerini buldu. Görgü tanıklarının ifadeleri sonucu Yaşar Görkem Çakır isimli şahsı yakalayarak, çalınan motoru ise bularak zanlı gözaltına alındı.

 

Şüphelinin gözaltı sorgusunda, motorun plakasını ve işyerinden çaldığı kamera kayıt cihazını Siteler mahallesinde bir çöp konteynırına attığını belirtince, plaka ve kayıt cihazı da bulundu. Şüpheli Yaşar Görkem Çakır dükkanın arka kapısının camını aletler yardımı ile kırarak kapıyı açıp, anahtar ile açtığı ön kapıdan çaldığı motoru çıkardığını ve işyerinden çaldığı paraları da harcadığını itiraf etti.
300 Bin liralık motoru ve 15 Bin lira nakit para çalan şahıs yaptığı hırsızlık bilinmesin diye işyerinin güvenlik kamerası kablolarını kesip kayıt cihazını çaldığı motor ile yanında götürdüğünü itiraf etti.

Polisler motor, plaka ve kayıt cihazını bularak sahibine teslim etti. Yaşar Görkem Çakır isimli şahıs çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

İLGİLİ HABERLER