Çocuklar Çıldırmış Olmalı!

Marmaris'te çocuklar 39 gün sonra dışarıya çıktı. Parklar açıldı, Halk Plajı çocuklarla dolup taştı. Polis amcaları güvenlik için anons yaptı.

https://marmarislife.net/cocuklar-cildirmis-olmali/

Marmaris Çocuklarla Daha Güzel

Koronavirüs tedbirleri kapsamında 39 gündür evlerinde kalan 0-14 yaş grubu, bugün 11.00 ile 15.00 saatleri arasında dışarı çıktı. Marmaris’te cıvıl cıvıl, rengarenk görüntüler oluştu. Neşeli minikler güzel Marmaris’e güzellik kattı.

Çocuk Plajı!

Marmaris’te girişi yasak olan kordon boyu, parklar, meydanlar ve denize girilmemesi koşuluyla plajlar, geçtiğimiz Pazar 65 yaş üstüne olduğu gibi pozitif ayrımcılık yapılarak küçükler için açıldı. Sokaklar, kordon boyu, parklar doldu,  Belediye Halk Plajı ise adeta çocuk plajına dönüştü. Ebeveynlerinin eşlik ettiği çocuklar, 4 saatlik iznin tadını, arkadaşlarıyla koşup, oynayarak, kumdan kaleler yaparak çıkardı. Bazıları, ebeveynleriyle, belki ömür boyu hafızalarından silinmeyecek günün anısına hatıra fotoğrafı çektirdi.

Polis Amcaları Onlar İçin Anons Yaptı

Bu arada polis amcaları da çocukların güvenliği ve sosyal mesafenin korunması konusunda sık sık anons yaptı. Vatandaşlar, zorunlu olmadıkça evden çıkmamaları, çocuklara özel olarak bugüne mahsus açılan alanlara girmemesi konusunda sık sık uyardı. Uyarılara uyulduğu göze çarptı.

Marmaris Life

Kapak Fotoğrafı: Nihat ÖZALP

Fotoğraflar: Ender TÜRKKAN

İLGİLİ HABERLER