Marmaris Gazetesi ÇEVRE Doğa Harikası Kızkumu Plajı Günün Her Saati Yoğun İlgi Görüyor

Doğa Harikası Kızkumu Plajı Günün Her Saati Yoğun İlgi Görüyor

Marmaris'teki Kızkumu Plajı, denizin ortasında yürüyormuş hissi veren yol ve doğal güzellikleriyle ziyaretçilerini cezbediyor. Tekirdağ'dan Aydın'a kadar herkesin ilgi odağı olan plaj, Marmaris'in en popüler noktalarından biri haline geldi. Turistler, eşsiz deneyimi yaşamak için Kızkumu'nu tercih ediyor.
Doğa Harikası Kızkumu Plajı Günün Her Saati Yoğun İlgi Görüyor

Doğa harikası Kızkumu Plajı günün her saati yoğun ilgi görüyor 

Muğla'nın Marmaris ilçesinde yer alan Kızkumu Plajı, yaz sezonunda yerli ve yabancı turistlerin gözde mekanlarından biri haline geliyor. Orhaniye Mahallesi'nde bulunan bu eşsiz plaj, denizin ortasında yürüyormuş hissi veren 600 metrelik yürüyüş yolu ile ziyaretçilerine benzersiz bir deneyim sunuyor. Günün her saatinde ziyaretçi akınına uğrayan Kızkumu, sadece Türkiye'nin değil, dünyanın da doğa harikaları arasında sayılıyor.

Marmaris'e gelen turistler, Kızkumu'na uğramadan tatillerini tamamlamıyor. Denizin ortasında yürüyüş yaparken yanlarında yüzenlerle birlikte kendilerini adeta suyun üzerinde yürüyormuş gibi hissediyorlar. Bu eşsiz deneyim, Kızkumu'nu diğer plajlardan ayıran en önemli özelliklerden biri.

Tekirdağ'dan Marmaris'e gelen 15 yıllık evli bir çift, her yaz tatillerini Muğla'nın farklı yerlerinde geçirdiklerini ve hala keşfedecek birçok yer olduğunu belirtti. Çift, "Muğla gerçekten gezip görmek için harika bir yer. Her yıl yeni bir güzellik keşfediyoruz," diyerek bölgenin zengin turistik potansiyeline dikkat çekti.

Aydın Söke'den ailesi ile birlikte Marmaris'e tatile gelen Gülizar Kundakçı ise, "Marmaris gerçekten çok güzel. Şelaleye gittik, oradan buraya geldik. Çocuklar yüzüyor, ben de onları bekliyorum. Herkesin gelip buraları görmesi lazım," diyerek Kızkumu'nun cazibesini vurguladı.

Kızkumu Plajı, doğal güzellikleri ve benzersiz yürüyüş yolu ile Marmaris'in en çok ziyaret edilen noktalarından biri olmaya devam ediyor. Tatilciler, bu doğa harikasını keşfetmek için sabırsızlanıyor.


 

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Sevilen Sanatçı Safiye Soyman Oğlu Harun'u Sonsuzluğa Uğurladı!

Sevilen Sanatçı Safiye Soyman Oğlu Harun'u Sonsuzluğa Uğurladı!